Un any més, un grup -cada vegada més nombrós- de pares i mares estupendos, ens hem enfilat a l’escenari per la Setmana Cultural de l’escola, aquests any dedicada a tots els avis de l’Annexa.

Així doncs, divendres passat, després d’un grapat d’hores nocturnes d’assaig, molta il·lusió i prop de 500 missatges de whatsapp,  vam estrenar  (amb èxit!) el primer  bolo de “Secret d’avis”, una comèdia de collita pròpia,  escrita i interpretada amb moltes  ganes de compartir teatre i bon humor.   Excel·lent cloenda de la Setmana Cultural.

Moltes gràcies a totes les families per la col·laboració amb les fotografies de l’escenografia i un aplaudiment especialment fort i sincer  pels pares i mares més implicats. Tenim gent molt bona!  L’enhorabona a tots!

Properament galeria de fotos…

I l’any que ve, més!

Anuncis