Des de l’AMPA us oferim dues propostes per les tardes de juny (15-17.30 h), aprofitant l’horari intensiu d’aquelles dates (6 al 21 de juny). La primera proposta és un casal de tardes que es farà a l’escola, i que té per nom: Ciències, robòtica i cinema. A continuació us detallem opcions horàries i preus:

De 15 a 16.30 h (12 dies) 45 €
De 15 a 17.00 h (12 dies) 55 €
De 15 a 17.30 h (12 dies) 65 €
Esporàdic de 15 a 16.30 h 5 €
Esporàdic de 15 a 17.00 h 6 €
Esporàdic de 15 a 17.30 h 7 €

En aquest casal editarem un curtmetratge d’inici a fi, és a dir, des de pensar la idea, a escriure el guió, gravar… A part del rodatge del curtmetratge, també ens convertirem en petits científics, fent diferents experiments en el transcurs de les dotze tardes de casal. També introduirem la robòtica tot utilitzant material com els Bee-bot o LEGO WEDO en funció de l’edat de cada nen/a. Les famílies podran veure les activitats portades a terme a través d’un blog.

Per altra banda, i com a novetat, aquest curs també portarem a terme un CASAL/CURSET DE NATACIÓ. Som conscient que encara falta temps, però l’elevada demanada de l’activitat per aquelles dates requereix la reserva amb antelació per assegurar-nos tenir disponibilitat de piscina, ja que són forces les escoles de la ciutat i entorn que organitzen aquesta activitat per aquelles dates. Aquesta activitat consisteix en què un equip de monitoratge de l’empresa      TIC-TAC Serveis Educatius recollirà l’alumnat inscrit, a la porta principal de l’escola (14.50 h aproximadament) per agafar un autobús i marxar cap a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç on els tècnics d’aquesta entitat seran els encarregats d’impartir el curset d’uns 40-45 minuts durant cada tarda. La tornada a l’escola serà entre les 17.00 i 17.30 h en funció del nombre d’inscrits. El preu de l’activitat és de 120 € per participant. Aquest preu inclou: el monitoratge d’acompanyament d’anada i tornada, el curset de piscina amb els respectius tècnics i instal·lacions, el transport d’anada i tornada, així com també les respectives assegurances.

En tots dos casos, la data límit per inscriure’s serà el divendres 3 de març. En el cas del casal de piscina caldrà pagar el 50% de l’activitat en el moment que es materialitzi la inscripció. Aquesta activitat té places limitades i es farà per rigorós ordre d’inscripció (no es considerarà feta fins que no s’hagi fet el pagament).

Per qualsevol dubte o aclariment el funcionament de qualsevol dels dos casals, podeu contactar amb el coordinador de TIC-TAC Serveis Educatius trucant: 620.08.22.06 o enviant un correu a info@tictacserveis.com

Anuncis