El curs passat el Cor Safari, un cor que va néixer en una escola d’Uganda –orfenat New Life d’Entebe per ajudar a curar les ferides emocionals ocasionades per la violència patida pels nens i nenes de l’orfenat- va fer una gira que va incloure, com molts recordareu, Girona i l’Escola Annexa. Aquest viatge s’havia engendrat molts anys abans en forma de somni d’una de les nenes del cor, Joy, i finalment, gràcies a la labor de la Fundació Nzuri Daima, es va fer realitat.  Els nens i nenes del Safari Children’s Choir d’Uganda venien per  compartir amb tots nosaltres la seva música, els seus balls i la seva realitat i com a únic equipatge portaven un somriure i l’esperança que la resta de nens i nenes de l’escola – orfenat  havien posat en ells. 

Gràcies a la bona acollida que aquest projecte va tenir entre les famílies de l’escola, l’Annexa va rebre amb els braços oberts els nens i nens de cor Safari i  durant una setmana vam poder conviure i compartir veus, balls i somriures. Per a tots nosaltres va ser una experiència molt enriquidora.

Ara han tornat. En aquesta ocasió no vindran a l’escola,  però si que vénen a Girona. El proper dijous 15, a les 20h actuaran a l’Auditori de Girona. Si els voleu tornar a veure  compreu les vostres entrades, les podeu comprar a les taquilles de l’Auditori de Girona i del Teatre Municipal i a la pàgina web de l’auditori.

Anuncis